Programma

Domburg, Zeeland

Wanneer: 29 mei 2023 t/m 31 mei 2023
Voor wie: alle volwassen (ex-)kankerpatienten

De programmaonderdelen

Yoga

Uit diverse studies is gebleken dat yoga tijdens en na kanker de kwaliteit van leven bevordert. Je wordt je weer en anders bewust van je eigen nieuwe lichaam, na alle behandelingen die je hebt ondergaan. Ook het observeren van emoties en gedachten is wat je leert tijdens de yoga, waardoor je minder piekert en je mentale kracht vergroot.

Eén of twee keer per dag* is er yoga in de bijbehorende yogastudio. ’s Morgens een actievere vorm – de intensiteit bouwen we gedurende de week op – en aan het einde van de middag doen we restorative/yin yoga. Deze vorm van yoga is gericht op ontspanning en overgave.

*de aankomst- en vertrekdag is er één keer yoga

Kunstzinnige therapie

Door middel van tekenen, schilderen en boetseren kom je in contact met je onderbewuste. Je kunt letterlijk ontladen van spanning en pijn en ondertussen opladen en ontspannen door het creatief bezig zijn. Naast het emotionele aspect waarbij je emoties kunt uiten en tot inzicht kan komen, wordt ook het lichaamsbewustzijn gestimuleerd. Je krijgt zicht op je ademhaling, spierspanning en onbewuste patronen. Kunstzinnige therapie wordt vaak als verrassend ervaren.

En dat alles:

Aan het eind van het programma

Aan het eind van het programma, heb je:

Investering

Jouw bijdrage voor dit programma is € 400,-. Het kostendekkende tarief van het programma is € 800,-. Mocht je in de gelegenheid zijn het kostendekkende tarief te betalen, dan word je daartoe van harte uitgenodigd.

Wist je dat?

Werkgevers vaak mee willen betalen aan het programma? De bijdrage van de werkgever geeft een belastingvoordeel. Lees meer over belastingvrij schenken met je bedrijf.

Wanneer

Praktisch

Inbegrepen is:

Niet inbegrepen:

Algemene voorwaarden

Lees de algemene voorwaarden.

Aanmelden

Ben jij serieus geïnteresseerd en wil je graag opnieuw een waardevolle invulling aan je leven geven, meld je aan voor een intakegesprek.

Intakeformulier programmas