Regie en vitaliteit bij en na kanker

De Soul Search Foundation organiseert de programma’s in Domburg, Zeeland en in de Algarve, Portugal. Voor jong volwassen (ex)-kankerpatiënten in de leeftijd van 18 – 45 jaar.

Voor mensen die kanker hebben (gehad) en graag opnieuw hun draai vinden in het leven – qua opleiding, carrière, relaties, seks, gezin en toekomst. Of zoals wij zeggen: ‘Op zoek zijn naar het nieuwe normaal’, na een periode ‘gemeengoed’ te zijn geweest van de medische wereld.

Ben jij die (jong) volwassen (ex-)kankerpatiënt die hierboven beschreven staat? En:

• Wil je graag weer invulling geven aan je leven op een manier die past, maar weet je niet hoe?
• Ben je leergierig en daadkrachtig?
• Ben je bereid om jezelf open en kwetsbaar op te stellen?
• Wil je je grenzen verleggen en groeien – zowel fysiek als mentaal?
• Ben je klaar met tussen neus en lippen door het leven weer op te pakken?
• En wil je intensief werken aan jouw nieuwe normaal, samen met andere (ex)-kankerpatiënten, onder professionele begeleiding op een fijne locatie in Nederland of het buitenland?

Dan is dit programma mogelijk hét startpunt voor jou. Tijdens het programma word je alles uit handen genomen. Je krijgt de mogelijkheid je helemaal te wijden aan jouw nieuwe leefstijl en leven. We creëren tijdens het programma een gezonde omgeving, die jou op meerdere fronten voedt.

De programma’s

Het programma vindt plaats in Domburg, Zeeland of in de Algarve, Portugal. Beide locaties bevinden zich midden in de natuur. De accommodaties waar wij verblijven zijn van alle gemakken voorzien.