Programma

Algarve, Portugal

Wanneer: 19 september 2024 t/m 26 september 2024
Voor wie: 18 t/m 45 jaar

De programmaonderdelen

Yoga

Uit diverse studies is gebleken dat yoga tijdens en na kanker de kwaliteit van leven bevordert. Je wordt je weer en anders bewust van je eigen nieuwe lichaam, na alle behandelingen die je hebt ondergaan. Ook het observeren van emoties en gedachten is wat je leert tijdens de yoga, waardoor je minder piekert en je mentale kracht vergroot.

Twee keer per dag is er yoga in de bijbehorende yogastudio. ’s Morgens een actievere vorm – de intensiteit bouwen we gedurende de week op – en aan het einde van de middag doen we restorative/yin yoga. Deze vorm van yoga is gericht op ontspanning en overgave.

Kunstzinnige therapie

Door middel van tekenen, schilderen en boetseren kom je in contact met je onderbewuste. Je kunt letterlijk ontladen van spanning en pijn en ondertussen opladen en ontspannen door het creatief bezig zijn. Naast het emotionele aspect waarbij je emoties kunt uiten en tot inzicht kan komen, wordt ook het lichaamsbewustzijn gestimuleerd. Je krijgt zicht op je ademhaling, spierspanning en onbewuste patronen. Kunstzinnige therapie wordt vaak als verrassend ervaren.

Groepscoaching

Tijdens de coachingsessies word je door elkaar gemotiveerd en ondersteund, je voelt je een onderdeel van de groep. De onderwerpen van de sessies worden vooraf bepaald door de deelnemers zelf, het kan gaan over bijvoorbeeld zingeving, relaties, werk. Je onderzoekt wat je energie geeft of waar je juist energie aan verliest. Ook onderzoek je wat je nodig hebt om de regie van je leven weer op te pakken.

En dat alles:

Aan het eind van de week

Aan het eind van de week heb je:

Investering

Jouw bijdrage voor de programmaweek is € 1000,- per persoon. Het kostendekkende tarief van het programma is € 2000,-. Mocht je in de gelegenheid zijn het kostendekkende tarief te betalen, dan word je daartoe van harte uitgenodigd.

Wist je dat?

Werkgevers vaak mee willen betalen aan het programma? De bijdrage van de werkgever geeft een belastingvoordeel. Lees meer over belastingvrij schenken met je bedrijf.

Wanneer

Bekijk de aftermovie van de week in 2022

Praktisch

Inbegrepen is:

*op de aankomstdag en vertrekdag is het programma aangepast.

Niet inbegrepen:

Algemene voorwaarden

Lees de algemene voorwaarden.

Aanmelden

Ben jij serieus geïnteresseerd en wil je graag opnieuw een waardevolle invulling aan je leven geven, meld je aan voor een intakegesprek.

Intakeformulier programmas