Rianne Rossen

Algemeen bestuurslid

Ik ben mijn carrière begonnen met de opleiding International Business and Languages en na een aantal commerciële functies ben ik de richting van de financiële administratie opgegaan. 

Momenteel ben ik werkzaam bij het IKNL op de financiële administratie en ik ben er trots op om bij deze stichting te werken die de missie heeft, de impact van kanker te reduceren, zeker nadat ik zelf borstkanker heb gehad een aantal jaar geleden.

Nadat ik het behandel traject tegen kanker succesvol heb doorlopen bleef ik het lastig vinden om weer vertrouwen in mijn lichaam en het leven te hebben. 

Nadat ik een artikel gelezen had waar de SOUL SEARCH FOUNDATION genoemd werd, ben ik meegegaan op kanker retraite in Portugal. Veruit het beste wat ik ooit voor mezelf heb gedaan. Ik heb er zo veel geleerd, heel veel gelachen en genoten van de geweldige omgeving.

Dit gun ik alle lotgenoten en daarom zet ik me graag in voor de SOUL SEARCH FOUNDATION zodat meer jongvolwassen (ex)kankerpatiënten hun leven weer kunnen oppakken. 

Terug naar het overzicht